Home > jurnal de anxios > Sfatul zilei: “traieste-ti propria viata”

Sfatul zilei: “traieste-ti propria viata”

Sunt un fan Apple, am iphone, ipad, macbook air si o multime de accesorii inscriptionate Apple. Asa ca, din respect pentru cel care a fost Steve Jobs, cel care ar merita sa fie pus pe sigla companiei, sfatul zilei de astazi ii apartine. Cu modestie spun ca nici macar eu nu l-as fi putut formula mai bine. Asadar:

“Timpul tau este limitat, deci nu-l irosi traind vietile altora.  Nu te lasa dominat de dogme care inseamna sa traiesti din rezultatul gandirii altor oameni. Nu lasa zgomotul opiniilor altora sa acopere ta interioara. Ai curajul sa-ti urmezi inima si propria intuitie. Cumva, ele deja stiu ceea ce vrei tu deja sa ajungi. Orice altceva este secundar”

Advertisements
 1. ana maria corduneanu
  March 7, 2013 at 00:44

  PRETIOASE CUVINTE!!INSA CATI DINTRE NOI LE URMAM?DE OBICEI,DETALIILE ´´EXTERIOARE´´NE INFLUENTEAZA INTR-ASA MASURA INCAT ´´ACOPERA´´VOCEA INTERIOARA.UNEORI NE LASAM MANIPULATI DE FRIVOLITATILE LUMII ACTUALE MENITE SA NE DISTRAGA ATENTIA ORI DE…GRIJI PUR SI SIMPLU SI UITAM CA AVEM O MISIUNE PERSONALA DE INDEPLINIT,PRACTIC,O RESPONSABILITATE DE CARE DOAR NOI RASPUNDEM…

 2. eu
  June 1, 2014 at 10:44

  propria viata n-o sa ne-o traim niciodata , traim intro comuniune de ganduri , ce trebuie sa mi se intample mie se intampla altuia si invers, asta d.p.v. ezoteric, altfel stand lucrurile , foarte rar poti face ce vrei tudatorita conjuncturilor.

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: